Varang Nord

Varang Nord — 2014. godā Daugovpilī dybynuota folkmetala grupa. Itamā šaļtī grupa izdavuse div pylna garuma studejis aļbumus i div mozaļbumus. 2019. goda augusta suokumā grupa uzvarēja pasauļa metalmuzykys konkursā Wacken Open Air.[1]

DiskografejaLabot

  • Fire of the North (2014; mozaļbums)
  • Master of the Forest (2015)
  • Call of Battle (2016; mozaļbums)
  • Call of Battle (2017)
  • „Pārķiuņa uomurs” (2020)

VideografejaLabot

NūruodisLabot

  1. Lobuokuo latgalīšu metala grupa „Varang Nord” (2019. goda 19 augustā). Latgalīšu Kulturys Gazeta. Veireits: 2020. goda 21. februarī

TeiklavītysLabot